DutchEnglish

Onze praktijk

De praktijk

Stéphanie vindt het leuk om zowel kinderen, jongeren als ook volwassenen te behandelen. Het persoonlijk contact vindt ze een heel belangrijk onderdeel van haar vak. “Het is vooral de afwisseling van verschillende mensen die mijn beroep zo leuk maakt.”

De gepassioneerde tandarts heeft een voorliefde voor de esthetische tandheelkunde, en doet, naast de reguliere behandelingen, niets liever dan ieders gebit wat mooier te maken.

In haar praktijk kunnen patiënten terecht voor de reguliere behandelingen, maar hiernaast ook voor het bleken van tanden of het plaatsen van facings. Stéphanie vertelt er met enthousiasme over. “Er is veel mogelijk.”

Stéphanie Schreinemachers vindt het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en zichzelf en haar team regelmatig bij te laten scholen.

De Kempenaerstraat

Elke dag gaat Stéphanie met plezier naar haar werk. Niet in de laatste plaats omdat er in de praktijk zo’n leuk team van tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten en zelfs een implantoloog werkzaam is. “Dat voelt een beetje als familie.”

“Onze verhuizing naar de De Kempenaerstraat zien wij als de start van een mooi nieuw avontuur. We zijn er trots op dat we op deze mooie plek in Oegstgeest onze praktijk kunnen voortzetten. Het voelt als een tweede thuis.”