DutchEnglish

Ons Team

Het team van Tandartspraktijk De Kempenaer

Het vakkundige en vriendelijke team van Tandartspraktijk De Kempenaer staat voor alle patiënten klaar om een bezoek aan de praktijk zo prettig mogelijk te maken.

Stéphanie Schreinemachers – Tandarts

Stéphanie Schreinemachers maakt het gebit van haar patiënten graag een beetje mooier. “Mijn opa had in Limburg zijn eigen tandartspraktijk aan huis en dat vond ik al van jongs af aan zeer interessant. Vaak ben ik in de praktijk geweest en mocht dan meehelpen. Op mijn zestiende wist het zeker: Ik wilde tandarts worden.”

Stéphanie is in bezit van ‘het tandarts-gen’, net als haar opa en oom. “Hoe mooi is het om mensen te helpen en weer hun mooie lach terug te geven.”

“Van mijn vader heb ik de interesse voor de medische wetenschap. Hij was een betrokken specialist, die ook buiten zijn eigen werktijden naar zijn patiënten omzag.” Die toewijding en betrokkenheid is ook bij Stéphanie terug te vinden.

De in Sint-Michielsgestel geboren Brabantse studeerde tandheelkunde aan The Academic Centre for Dentistry Amsterdam (ACTA). Vanaf 2001 heeft zij een eigen praktijk in Oegstgeest. “Ik houd van het vak, het ondernemerschap en vooral het contact met de mensen.”

Humor
Graag brengt Stéphanie in haar praktijk wat Brabantse gezelligheid. “Hoe fijn is het om met wat humor mensen op hun gemak te stellen, hen een goede behandeling te geven en hen weer vrolijk de deur uit te zien gaan.”

Rosanna van Waterschoot – Praktijkmanager

‘Kwaliteit leveren doe je samen als team’
Praktijkmanager Rosanna van Waterschoot verwelkomt aan de balie alle patiënten op haar eigen, warme manier. Zij is het aanspreekpunt voor het hele team van “Tandartspraktijk De Kempenaer”.

Rosanna is verantwoordelijk voor de volledige praktijkvoering en het verbeteren van de werkprocessen. “Door deze processen te versterken en te monitoren, waarborgen we de kwaliteit van de praktijk ook voor de toekomst. Door het telkens meten en bewaken van onze doelstellingen, kunnen we continu kwaliteit garanderen. Binnen Tandartspraktijk De Kempenaer wordt niet alleen gepraat over kwaliteit en het verbeteren hiervan, maar is het voor alle medewerkers een tweede natuur om ‘verbetering’ in de dagelijkse gang van zaken voor ogen te houden. Als team gaan we samen voor tevreden patiënten in een optimale werksfeer.”

Robin Nieboer – Tandarts

‘Mensen en techniek houdt de tandheelkunde leuk’

Sinds 1982 ben ik in Oegstgeest werkzaam als tandarts, op het Wilhelminapark nummer 5 waar sinds 1936 altijd een tandartsenpraktijk was gevestigd. Mijn opleiding heb ik gevolgd op de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam, later samen gegaan met de Vrije Universiteit en nu bekend onder de naam ACTA. Om geen praktijk aan huis meer te hebben, is mijn praktijk onderdeel geworden van tandartspraktijk de Kempenaer, waar we in een groter team het prachtige vak van tandheelkunde kunnen uitvoeren. Het leuke van het vak is dat je mensen vanaf 2 tot 100 in je stoel hebt met verschillende achtergronden en doordat een ieder elk jaar een of meer keren bij je komt bouw je daar een vertrouwensrelatie mee op. In al die jaren dat ik reeds werk heb ik de tandheelkunde sterk zien veranderen en dat gaf steeds de uitdaging daarin mee te gaan, waardoor het vak nooit gaat vervelen. Cursussen volgen en lidmaatschappen van wetenschappelijke verenigingen zijn hiervoor een must.

Willeke Smit-Jansen – Preventieassistente

‘Ik doe mijn werk met heel veel plezier’
Preventieassistente Willeke Smit-Jansen is na haar opleiding tot tandartsassistente gaan werken in een Amsterdams ziekenhuis op de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Daarna werkte ze vele jaren met veel plezier als tandartsassistente.

Zo’n tien jaar geleden besloot Willeke de opleiding voor preventieassistente bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) te gaan volgen.

“Met heel veel plezier en enthousiasme werk ik al weer twaalf jaar in de praktijk van Stéphanie Schreinemachers.”

Rezan Boskani – Hamasur – Preventieassistente

‘Het mooiste aan mijn vak? Tevreden patiënten’
Preventieassistente Rezan Boskani is bijna twintig jaar met veel plezier werkzaam als tandartsassistente. Daarnaast zet ze zich ook al zes jaar als preventieassistente in.

“Samen met de patiënten onderhouden we hun gebit goed en zorgen we met elkaar voor een gezonde mond. Het leukste aan mijn werk is wanneer patiënten zien dat hun mondgezondheid vooruitgaat en tevreden naar de praktijk terugkomen.”

Jolanda van Leeuwen – Preventieassistente

‘Individuele aandacht en een luisterend oor…..We zijn er voor de patiënt!’

Jolanda is een betrokken, vrolijke en creatieve medewerkster. Ze is trotse moeder van twee jonge tieners. Zij houden haar lekker bezig. Al 21 jaar is zij allround praktijk- en tandartsassistente en een vertrouwd gezicht bij tandartspraktijk Nieboer. Tandheelkunde is uitdagend, vernieuwend en bovenal door de diversiteit van de patiënten en behandelingen vooral erg leuk! In 2017 behaalde zij haar preventie-assistente diploma.

Wij, Robin Nieboer, collega Demmy en ikzelf komen het sprankelende en professionele Team van tandartspraktijk de Kempenaer versterken. Wij zien onze patiënten met een brede glimlach tegemoet, stellen ze op hun gemak en laten ze met een tevreden gevoel en stralende lach de deur weer verlaten!

Liana Aslanjan – Tandartsassistente

‘Luisteren naar de patiënt is het allerbelangrijkst’. 

Tandartsassistente Liana Aslanjan behaalde in 2019 haar diploma op mboRijnland in Leiden. Maar de leergierige en ambitieuze Liana wilde meer: In 2020 is ze begonnen aan de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn om straks les te gaan geven aan tandartsassistentes. Naast haar studie werkt Liana bij Tandartspraktijk De Kempenaer om haar kennis up-to-date te houden.

In de praktijk houdt ze zich ook bezig met het bijhouden van de bestellingen. Haar collega’s kennen Liana als enthousiast en gemotiveerd.

“Doordat ik in verschillende praktijken heb gewerkt, heb ik inmiddels veel ervaring opgebouwd in het vak. Met deze kennis weet ik hoe belangrijk een goede samenwerking binnen het team is en hoe fijn het is voor een patiënt om gehoord te worden en de juiste hulp te krijgen.” 

Demmy Lebens – Tandartsassistente

Afkomstig uit de reiswereld. Na mijn HBO-toerisme heb ik vele jaren in het buitenland en op Schiphol gewerkt. Na een reorganisatie bij TUI/Holland International geswitched naar de tandartsenwereld waar ik inmiddels alweer 12,5 jaar actief ben.  

Door mijn ervaring in het toerisme weet ik hoe ik met mensen moet omgaan. Kwaliteiten die in de tandartsenpraktijk ook belangrijk zijn. In mijn werk staat voor mij de patiënt centraal. Achter elke tand en kies zit immers een mens.

Waar ik mijn voldoening uithaal is om de patiënten zoveel mogelijk te laten ontspannen zodat zij zo relaxt mogelijk de behandeling kunnen ondergaan: ” de mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest”. Verder is uiteraard een goede samenwerking met de tandarts van belang: samen staan we sterk voor de patiënt zodat hij of zij met een tevreden gevoel naar huis kan gaan.

Femke van der Hulst – Tandartsassistente

Als student tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) heb ik het onwijs getroffen met mijn baan bij tandartspraktijk de Kempenaer: door de vele verschillende patiënten die voorbijkomen leer ik zo naast mijn studie ontzettend veel bij. Ik ben Femke van der Hulst (21 jaar), woon inmiddels in Amsterdam maar ben geboren en getogen in Oegstgeest. Het enthousiasme en de vakkundigheid van de tandartsen in deze praktijk brengen me op goede ideeën voor de toekomst, ik hoop hier nog heel lang en met veel plezier te werken!

Inam Ul-Haq – Mondhygiënist

Mondhygiënist Inam Ul-Haq is in 2019 afgestudeerd in Utrecht.
Naast het behandelen van volwassenen werkt Inam ook graag met kinderen.

‘Vertrouwen is de eerste stap naar een succesvolle behandeling’.

Ik vind het belangrijk om het vertrouwen te winnen van de patiënten, zodat de patiënt de praktijk verlaat, zowel met een glimlach en een tevreden resultaat en uiteraard met het vertrouwen in de behandelaar en de praktijk.