DutchEnglish

Home

Tandartspraktijk de Kempenaer staat voor u klaar.

Welkom bij tandartspraktijk De Kempenaer

Uw gebit is uw visitekaartje. Daarom draagt Tandartspraktijk De Kempenaer er graag aan bij om u een mooie glimlach, een gezond gebit én daarmee meer zelfvertrouwen te geven.

Bij ons staat de patiënt centraal en samen verkennen we welke tandheelkundige behandelingen er mogelijk zijn en welke behoeften er bij u leven. Welk traject u ook volgt: bij ons ben u in vertrouwde handen.

Een bezoek aan de tandarts is niet voor iedereen hetzelfde: de één komt voor een periodieke controle, de ander voor een ingrijpender behandeling. Bij Tandartspraktijk De Kempenaer is iedereen welkom en wordt er gekeken naar de mens achter de patiënt. Op deze manier komen bij iedereen het zelfvertrouwen én de mooie glimlach terug.

Transparant

Tandartspraktijk De Kempenaer biedt optimale mondzorg waarbij communicatie en transparantie voorop staan. Tandarts, mondhygiënist, preventie-assistent en patiënt maken sámen keuzes over de behandeling. De wens van de patiënt is hierbij het uitgangspunt en in een eerste consult worden in alle rust de mogelijkheden besproken.

Onze praktijk, die eind 2020 is verhuisd vanaf de Geversstraat, staat bekend om het vriendelijke team, de ontspannen sfeer én de goede koffie. In de zonnige wachtruimte, die mediterraan aanvoelt, kan daarvan genoten worden voor u voor behandeling aan de beurt bent.

In Tandartspraktijk De Kempenaer kunt u terecht voor alle reguliere behandelingen. Kenmerkend is onze no-nonsense mentaliteit. Als er ’s morgens gebeld wordt met pijnklachten, is het in bijna alle gevallen mogelijk om ’s middags al behandeld te worden.

Korte lijnen

In de modern ingerichte praktijk vindt u tandarts, mondhygiënist en preventie-assistenten onder één dak. Zodoende kan er snel geschakeld worden en kunt u direct díe behandeling krijgen die bij u past. Maar ook als er meer hulp nodig is, zijn de lijntjes kort. Zo wordt er vaak al tijdens een consult een vervolgtraject, bij bijvoorbeeld de kaakchirurg, in gang gezet.

Overigens kunt u in onze praktijk ook terecht voor meer esthetische behandelingen zoals tanden bleken of het plaatsen van facings.Daarnaast is implantologie één van onze specialismen.

Het team van De Kempenaer, dat met grote regelmaat cursussen volgt om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, kenmerkt zich door flexibiliteit. Bij spoed of pijnklachten wordt er snel gehandeld. En ook op het gebied van vergoedingen wordt meegedacht. Samen wordt gekeken wat er binnen een door de verzekeraar gesteld budget mogelijk is.

Vertrouwd

Omdat Tandartspraktijk De Kempenaer met drie behandelkamers een relatief kleine praktijk is, ziet u als patiënt telkens dezelfde gezichten, zodat een bezoek aan de praktijk geen onnodige onrust met zich meebrengt.

Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze praktijk en kunnen voor een kennismaking en een kopje Nespresso zo even binnenlopen. Bellen kan natuurlijk ook, evenals het contactformulier invullen verderop op deze website.

Tandartsenpraktijk De Kempenaer is makkelijk bereikbaar en er zijn veel parkeermogelijkheden in de buurt.

Preventie

We zijn blij om ook twee preventieassistenten in ons team te hebben. Daarom is het mogelijk om verschillende afspraken binnen de praktijk direct achter elkaar te plannen.

Hygiëne

Al onze medewerkers zijn vanuit hun professie al gewend om hygiënisch en steriel te werken. De door de overkoepelende mondzorgorganisaties ANT en KNMT opgelegde coronaprotocollen sluiten daarom goed aan bij de procedures die tandartsen, mondhygiënistes en preventieassistentes in hun dagelijks werk al gewend waren.

De gezondheid van onze patiënten heeft onze hoogste prioriteit en daarom houden we ons strikt aan alle maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.